Pridružite se

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pridružite se Organo Gold-u još danas
NAPOMENA: Molimo Vas da ne ispunjavate ovaj obrazac, ako ste već član Organo Gold-a ili ako je netko drugi razgovarao sa Vama o pridruživanju u Organo Gold.
Kontaktirajte osobu koja Vas je upoznala sa Organo Gold-om.

Prednost ulaska u Organo Gold je mogučnost da kavu kupujete po najnižim veleprodajnim cijenama izravno od proizvođaća i zaradite proviziju upoznajući druge ljude sa Organo Gold proizvodima.

Kvalificirajte se i zaradite do 50% provizije na prodaju od strane ljudi ispod Vas.
Člansvo uključuje obuku i besplatnu web stranicu koja će Vam pomoći na tržištu sa Organo Gold proizvodima

 

Ĺ to je potrebno za uključenje u Organo Gold ?

  1. Starter kit naknada koja uključuje materijale za obuku i uzorke kave.
  2. Bronze, Silver ili Gold setovi su najbolja opcija. Razlog tome je što su strater kit i proizvodi po veleprodajnim cijenama kako bi Vam posao što bolje i brže krenuo.
    Ako želite posao morate imati alat, a u ovom slučaju to su proizvodi i materijali za obuku da možete odmah reagirati kad pričate sa ljudima.
  3. Auto narudžba je opcija za izgradnju poslovnog uspjeha i sakupljanja bodova za maksimalnu proviziju u Organo Gold marketing planu.
  4. Nakon što primimo vaš zahtjev, bit će pregledan od strane Organo Gold-a, te ćete dobiti distributerski ID, mail adresu i osobnu web stranicu koju ćete moći odmah koristiti u poslovne i promotivne svrhe. Na njoj ćete prijaviti svoj back office, naručivati proizvode te pratiti narudžbe svojih kupaca.
  5. Organo Gold će voditi brigu o Vašim narudžbama putem web stranice, plaćanjima putem kreditnih kartica, te isplaćivati tjedne zarade ostvarene prodajom.

 

Ulaskom na ovu stranicu suglasni ste da Vam je sponzor korisnik ove stranice.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *